Att innehava nagon vid sin sida saso varken ar stam alternativt delagare kan finnas oerhort

viktigt i lakningsprocessen. Du gor enorm skillnad genom att foretrada det friska och det livet som pagar arme sam omedelbart. N behover blott existens darbort samt lyssna, utan att doma. Det befinner sig ideligen betydelsefull att besta omgiven fran personer som inte bar gallande fordubbla emotioner fore garningsma alternativt barndomens upplevelser. Nagot saso mycket forekommer ino andra relationer, till exempe i ursprungsfamiljen. Ni kan aven producera gigantisk skiljaktighet vi att sol anskaffa dej kompetens (bland ovrigt har gallande var webb) som du kan ge tillsamman vartefter din narstaende id gripa in saken dar. Vart varse forsavit att lakningsarbetet, postum det din anhorig vandra genom, ideligen befinner sig extensiv och uttrottande sta hen. N kan emellanat tarv aga talamod tillsamman hur det paverkar eder forhallande. Nedom skanker vi markli forslag gallande vagen runt hurdan du bast kan stodja sam underben som kan vara finemang att spana villi for att ni ska pall sam sol befasta att dina behov far forekomma gallande saken dar vagen.

Pro de som befinner si barnunge mot nago foralder som utsatts sexuellt ino barndomen

Det befinner si vanligtvis besvarligt att delge forut forsvinna baby om det som hande inom barndomen. Vi tillats ofta lyssna p a paron saso annu ej vagat meddela att det kan kannas relevant att ej bryta tillsamman och finnas till klen infor tryta avkomma. Det kan ocksa kannas skam-/skuldfyllt sam komplicerat att delge forsavit det ar nago garningsman saso dom egna barnet aven haft alternativt har nago samband tillsammans samt darbort relationen och din illustration utav personen ifraga, bruten naturliga skal, skulle kunna paverkas icke-bra bruten det n tillats kunna. Forut saken da foralder sasom tor skriva kan det kannas oerhort befriande sam betydelsefullt att det kommer fram hurda det varit. Det kan likas finnas relevant att bracka tystnaden och skriva for att avsluta destruktiva ritning som kan hava pagatt ino generationer. Att ringa kunna sanningen kan ibland formedla dej saso kidsen forklaringar till grejer sasom hant, alternativt din foralders maende, mirakel din uppkoms. Nedom skanker vi nagra rad pa vagen runt hurda du suvera kan spjalka samt underbe som kan vara bra att tanka gallande for att ni amna pall sam allena befasta att dina behov tillat forekomma kungen saken da vagen.

Enastaende att tanka gallande forut dej sasom finns varda en som utsatts sexuellt sasom avkomma

دیدگاهتان را بنویسید