Alltemellanat nar sjalv hor mina paro sam deras vanner samspraka ifall hur de traffades

inser sjalv baksida av underben annorlunda det befinner si idag jamfort tillsammans enar. Det verkade odla enkelt, pappse tittade nagon fal snarta, gick opp at henne samt fragade henne ifall en dejt, och det varje det – 10 ar framti brollop do sig, fick baby och kopte ett byggnad. Idag ager dejtingapparna forandrat fullkomligt hur vi promenerar tillvaga. Problemet ar att det finns nagon fullstandig fraktion appar villig marknaden och forsavitt jag skall besta hederlig sa har jag icke tidrymd att konsumera de dar allihopa.

Mina andra singelvanner age samtliga olika synpunkt om vilken app karl amna hantera, sam mig ponera att vi age haft skilda framgangar tillsamman vart samt en fran do. Underbe sjalv fasten har lart jag ar att dom tre stora dejtingapparna inom Sverige for tillfalle ar Tinder, Happn samt Bumble. Fasten verkar det sasom allihopa apparna fyller lite olika syften, syften saso jag sjalv tvingas undersok.

Sjalv inneha klagat over grimas eviga tillstand sasom ensamstaend ett duktig stund, odla sjalv bestamde mig darfor att testa alla tre apparna samt avsoka dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan ni erhalla bruk bruten mina utslag och konsumera tiden ni tillats ovan at roligare prylar, exempelvis att dejta och ses nya manniskor.

Snackar forsavit TinderTinder ager ungefar blivit e utav dom glosa sasom personer anvander som ett verb genast – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och mig traffade saken da konstigaste killen”. Postum att aga anvant tinder ino markli manader vill mi yttra att appen ej ar folklig bruten annorlunda skal ett sall blandning utav konstiga och ofrascha typer.

Vi kanner till alla hurdan det funkar – stall in dina filter och glana nar tusentals “lampliga” killar dyker op nago och nagon villi din monitor. Svep at vanster darfor att neka, svep til moderat for ett mojlighe… sam forsavitt man rakade botten upp til hoger, kan det bli en tavling.

Det befinner si lat, skada jag anse att det befinner sig riktigt svart att skilja dom vanlig killarna a de saso endas vill innehava ”skoj”. Hurdan manga ganger age mig matchat med nago attraherande pojke, som resulterat i e ”fylle meddelande” klockan 03 pa natten? Tyvar age det hant markli ganger sam det tillat mig att ifragasatta jag jag och hurdan jag tittar ut.

Mi antaga att det utspelar ifall appen, mi age ick kommit i kontakt med en enda saso varje omoder postumt nago genuin date. Mig domer icke nagon som ar omoder for nagot fartfyllt, men stav mig kanns det saso ifall det befinner si nagot mig skulle fantiser Stureplan.

Tinders dom forsavit n ar ute postumt att snabb date odl befinner si det ha appen sta dej, personligen soker sjalv nagot djupare samt mer meningsfullt.

Jag varje ratt misstroget at Bumble av ett inleda. Appen funka gallande dito taktik som Tinder, skad pa Bumble befinner sig det blott tjejen sasom kan racka etta meddelandet. Dvs, det ligger helt villig kvinnan att begynna en pratstund, killar kan icke bega nagot. Och givetvis det ganska befinner sig nytankande inom ett eljes mansdominerad varld, skada sjalv gillar appar dar all kan fa borja nago samta, fristaende utav kon. Mi forstar att Bumble ager skapats for att hindra bot problemet med “sleazy killen” saso Tinder inneha besvar med.

Skad det finns ett annan synpunk med Bumble, sam det befinner sig tidsgransen. Om n passar med e borjar nago 24-timmars tidsbegransning sam om du ej meddelar honom inom dessa 24 timmar odla forsvinner din tavling. Dvs nar nagon samtal startar ager n blott 24 timmar att genmale mellan varje bud. Vilket later kan handa finfin tillsamman de facto ar det nagon jatte stressfaktor. Tank om du hade ett kvall omoder med dina flickvanner alternativ fullkomligt lat kanner for att finnas ”ledig” fran din telefon samt odla befinner si all framsteg n gjort forlorad.

Happn, a andra sidan, befinner si en dejtingapp som jag inneha haft nago oskadd fraktion flax med. Principen inom hurdan det funkar befinner sig cirka gallande samma takti saso Tinder samt Bumble (dvs n befinner si anonym tills bagg parterna valjer att aktivt ge hobb sta varandra) andock pa Happn far sjalv endas op killar saso jag age korsat vagar tillsamman ino verkliga livet. Detta befinner si nagot som mi sjalv tycker om sta forsavitt jag ager korsat vagar med en gosse nagra ganger pa dit plats, odla hanger vi uppenbarligen gallande samma platser, vilket innebar att vi inneha nagot gemensamt. I enlighet med mina vanner inneha Happn ett mycket mer romantiskt samt priva horsagen, vilket medfor att dom killar sasom registrerar sig sannerligen soker nagot mer seriost.

Underben sjalv faktiskt gillade tillsammans happn-konceptet ar att ifall mig tittade nagon kille saso jag tyckte vart gulligt villig tagstationen alternativt nagot, odl kan mig knata direkt mot appen sam kolla om han ar darborta. Och alldenstund fler samt ytterligar manniskor verkar forbruka appen ino Sverige sa befinner sig det mycket fallet. Det befinner sig som att aga nagon andra mojlighe att hals till en, vilket befinner si fabulost ehuru Honduran kvinnor för äktenskap jag befinner si helt stav forsagd darfor att knalla upp at en frank samt saga hej. Ett kamrat till mej anvande likasa Happn, skada mi antar inte hon kommer att begagna saken dar aterigen… alldenstund hon ager traffat ett pag! Hon bor ino Malmo samt sprang mycket gallande ett kille som hon tyckte varje attraktiv villig sitt favoritcafe.

Hon vagade ick ga upp mo honom (trots att jag sam vara kompisar standigt uppmuntrade henne), inte med hon fortsatte att gasta cafeet ino onskan forsavitt att hon skulle beskada honom ate sam att han skulle halsa mot henne. Givetvis hander det ju valdigt sallan, inte med det slutar tillsamman att hon spenderade nagon formogenhet pa luncher sam fika. Men forsenad uppmanade ett it vara kompisar att fyll ne Happn och det visar sig att den har killen likasa vart kungen Happn!

Fragan befinner si vilken app som passar undertecknad suvera att patraffa saken dar ratta?

Julia sam killen Axel borjade anteckna tillsamman varandra kungen happn sam det krop fram att tillika Axel hade vandra till cafeet pro han ville springa villig henne aven. Do inneha genast traffats inom nagra manader sam do verkar precis betuttade i varandra.

Det precis balla med att Julia sam Axel traffades villig Happn var att do redan delade nagra gemensamma intressen, att dom uppskattar cafeer och bra mat samt det sak att do bada befinner si a Malmo,. Nago riktigt mysig karlekshistoria som herre sallan hor langre, skada tillsamman Happn sasom medel lyckades do hitta varandra.

Happn domen Om love kan uppkomma sta mej eller mina vanner pa Happn odla kan det samt ske de!

Uppsyn van Julia befinner si ganska forlagen

Mitt rostning Det ar givetvis duktig att det finns nago langa annorlunda dejtingappar omodern pa marknaden, dar de allihopa inneha skilda syften vilket utfor mitt alternativ massor lattare. Mi haller mej till Happn, ehuru jag befinner sig omodern postumt en sann dejt. Det ger ja samt tidrymd att diskutera tillsamman nago kis sam instruera ja mer forsavitt honom inte me att kanna nago tidspress for man blir utskickad ur konversationen. Mi alskar att ma kan folja i vagguttag tillsamman killar som age gjort dylik livsresor samt inneha synonym intressen sam forut forhoppningsvis kommer det leda till akta lov.

دیدگاهتان را بنویسید